Over De Digiwerkplaats MKB

De Digiwerkplaats MKB bestaat uit studenten van Avans, Breda University en Curio. Onder begeleiding van docenten en IT-professionals werken zij kosteloos aan succesvolle projecten voor het MKB.

Groeiende digitaliseringsvragen voor het MKB

De wereld verandert in rap tempo, digitalisering is overal in ons leven en belangrijk voor het mkb om toekomstbestendig, innovatief en competitief te blijven. Onder invloed van technologische ontwikkeling gaan klanten andere eisen stellen. Ook aan jouw product of dienst. De Digiwerkplaats MKB wil jou helpen om deze digitaliseringsvraag om te zetten in een kans. Denk aan het efficiënter maken van bedrijfsprocessen; meer klanten bereiken via online marketing en sales en beter weten wat je klanten willen door data te gebruiken. Of aan de online veiligheid van jouw bedrijf.

Het opzetten van een succesvolle en toekomstbestendige (zelfvoorzienende) Digiwerkplaats MKB waarbinnen kruisbestuiving plaats vindt tussen ondernemers, onderwijs en overheden in de vorm van het oplossen van daadwerkelijke digitaliseringsvraagstukken van ondernemers. Dit draagt bij aan een digitaal vaardiger en toekomstbestendiger mkb. Voor het onderwijs is het een versterking van het (praktijk)onderwijsaanbod in het hbo en mbo, wat leidt tot een betere aansluiting van het beroepsonderwijs op de vraag naar arbeid in de regio.

Missie Digiwerkplaats MKB West-Brabant

YVETTE STOK

Manager Digiwerkplaats MKB 

E-mail : yvette@digiwerkplaatsmkb.nl

PETER DIRVEN

Accountmanager Digiwerkplaats MKB

 E-mail : peter@digiwerkplaatsmkb.nl

Avans, Breda University, Curio en de gemeente Breda hebben het initiatief genomen tot het opzetten van de Digiwerkplaats MKB West-Brabant. Het initiatief wordt mede gefinancierd door RVO, Provincie Noord-Brabant en Regio West-Brabant (O&O-fonds). De Digiwerkplaats wordt ondersteund door een groot aantal intermediaire organisaties als Rabobank, Rewin, Netwerk MKB West-Brabant, Learning Community Brabant, NAC Business Club en VNO NCW Brabant/ Zeeland.

Digiwerkplaats MKB West-Brabant is een samenwerkingsverband tussen.

Home
Activiteiten
Kennisbank
Over ons
Contact

info@digiwerkplaats.nl

Avans - Curio - BUas  * Copyright 2023 All Rights Reserved