OVER ONS

De regio West-Brabant kent veel mkb. Digitalisering is een belangrijk vraagstuk om toekomstbestendig, innovatief en competitief te blijven. Waarschijnlijk heeft u als mkb-ondernemer niet altijd de tijd, het geld of de kennis om hierin te verdiepen. Daarom ondersteunt het mkb kosteloos om te digitaliseren. MKB Digitaal is een samenwerkingsverband tussen Avans Hogeschool, Curio Onderwijsgroep, Breda University of applied sciences.

Deze samenwerking komt voort uit de Versnellingsagenda Digitalisering MKB van het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat. Onderwijsinstellingen, lokale overheden en bedrijfsleven werken hierin samen om de mkb’er te helpen met digitaliseren. Zo kun je als ondernemer je productiviteit en winst verhogen, of je bedrijf aanpassen en toekomstbestendig maken. Student professionals krijgen de kans te werken aan concrete praktijkopdrachten en leren van het bedrijfsleven over ondernemerschap.

Project

Een concrete vraag of wens op het gebied van digitalisering wordt gekoppeld aan student professionals (en docenten/experts) die de juiste opleiding volgen om dit vraagstuk aan te pakken. De student professionals formeren een projectgroep en gaan er in een afgebakende periode mee aan de slag.

Kennissessies

Kennissessies zijn inspirerende workshops of masterclasses – zowel fysiek als online – die je kennis op het gebied van digitalisering vergroten. Aan de hand van een thema (binnen een bepaalde bedrijfstak) word je meegenomen in de wereld van de digitale mogelijkheden. De sessies geven veel inspiratie, goede voorbeelden van andere ondernemers en concrete stappen waarmee je zelf aan de slag kunt.

TEAM VAN DIGIWERKPLAATS MKB

YVETTE STOK

Manager Digiwerkplaats MKB 

E-mail : yvette@digiwerkplaatsmkb.nl

PETER DIRVEN

Accountmanager Digiwerkplaats MKB

  E-mail : peter@digiwerkplaatsmkb.nl

 

Projectleider Avans 

 

SIETSE DIJKS

Projectleider Curio 

SANNIE VAN BOXTEL

Projectleider BUas